Nejnovější recenze ze sekce Sporáky na tuhá paliva
Vypadá nádherně, ale instalovat budeme až tak za měsíc, takže jak bude topit, zatím nevíme!
Naprostá spokojenost, je to luxus.
- Jednoduchý, praktický sporák vhodný na chatu
Jednoduchý, praktický sporák vhodný na chatu
S ohledem na krátkou dobu od zakoupení nebyl produkt odzkoušen. Po rozbalení zjištěny odřené rohy, které byly neuměle zaběleny.
Bezva
- Zatím používán jen na vaření, malá spotřeba dřeva na přípravu jídla, vaření i na upečení. Myslím si, že v zimě budou držet teplo dlouho.
Výrobek je neopracovaný, lajdácky zpracovaný a asi vůbec neprošel nějakou kontrolou. Jak byko železo nastříhané a nařezané, tak bylo smontované. Hrany ostré tak, že hrozí pořezání obsluhy, šroubky neutažené, vruty u kouřovodu maléko průměru, táhlo uzavírání průduchu rezavé,skřípe a drhne. Takže všechno jsem opravoval, proto nedoporučuji i když vzhledově je výrobek pěkný.
Kvalitní
- Zatím dobrý.
- Zatim jsem nevyzkoušela,ale přenosná kamínka vypadají dobře ,jsem táda,že se dají namintovat úchyty pro snadné přenášení a založení ohně v nich bude jednoduché.Spokojenost.
Zatím ještě nevíme, ještě jsem kamna nepoužil.
Kvalita, provedení, výkon.
Kamna skvělě topí, vaří i pečou. Myslím, že jsou i hospodárná. Kvalitní řemeslné zpracování. Většina prvků je litinová - i topeniště - očekávám vyšší životnost a účinnost než v případě šamotu. Velká dvířka, malá náchylnost na zakouření skla. Dodáno i s pohrabáčem, rukavicemi, plechem. Rukojeti dvířek nepálí. Vzhledově i funkčně skvělé.
- velký sporák na tuhá paliva se dvěma plotýnkami, s regulací tepla, velkým úložným prostorem na dřevo a dostatečným objemem kamen na pálení polen
- Ještě je krátká doba na vyzkoušení
- Páčky na přisávání vzduchu a záklopka ke komínu hrozí popálením - rukavice z umělé tkaniny jsou nevhodné.
Cena je dost vysoká, ale kvalitou se to srovnává. Ovládací prvky by mohly být řešeny lépe, aby se nemusely používat nevhodné rukavice. Při topení a zároveň vaření je sporák vynikající.
Spolehlivé dodání zboží. Vyzkoušení v pořádku, zatím spokojenost.
nekolik konstruknich vad sam sem to dal do pucu
topeniště ofuk sla
- Grilovací mřížka a vodící plechy šamotových desek topeniště pokryté rzí, hrany madel ostré, částečně s otřepy
- Velký přikládací prostor, vejdou se i větší polena
- Perfektní na vaření i pečení
Tento sporák mohu opravdu doporučit. Pořídil si je soused, na základě jeho zkušenosti jsme je koupili i my. Jedná se o jeden z mála sporáků s přikládacím otvorem na velká polena za ještě snesitelnou cenu. Při vaření je nutné stát ze strany sporáku, protože přímo před sporákem je takové horko, že se tam nedá delší dobu vydržet.
Je to přesně ten sporák,který jsme si představovali.Sporák ABC CONCEPT 2 MAX THERMO L HYDRO.Jsme velice spokojeni,velmi dobré a efektivní vytápění s výměníkem,velmi dobrá spolupráce s obchodem.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »