Nejnovější recenze ze sekce Sporáky na tuhá paliva
- Dobře kamna topi, velká výhřevnost, menší spotřeba dříví, trouba péče dobré.
Výborná kamna ,doporučuji koupi, velká výhřevnost i pěkný vzhled.
Jednoduchá instalace, skvělé sekundární spalování a výborná účinnost. Zatím se nevařilo a nepeklo, pouze temperovalo.
- Poměrně výkonná kamna, vytopí půl chalupy. Výkon se dá do určité míry regulovat, když pečete v troubě a chcete mít teplotu do 180 °C je třeba kamna ztlumit a přikládat jen lehce. Mají tlumící klapku na komíně, což je výhoda pro ztlumení. Velkou výhodou jsou litinové plotny navrchu, po prvních pár dnech provozu vše v pořádku a doufám, že litina vydrží. Kamna stabilní a nijak se nehýbou. Topeniště je krásně velké. Regulace trouby topením nahoře i dole funguje dobře. Tah je parádní, kamna nekouří ani při zátopu, ale samozřejmě toto záleží především na komíně.
- Jedinou mouchu jsme zatím našli a to, že když se kamna rozpálí tak mají horké i dřevěné koncovky na kličkách. Tady to někdo nedomyslel. Takže je nutné vzít hadr či rukavici pro přiložení.
Nelitujeme, dobrý poměr cena výkon.
Velká spokojenost,do chalupy se hodí, krásne hřejí.
Plamen 850 GLAS, bílá / levý
Přidáno: 11. května 2025
(naposledy upraveno 11. května 2025)
Zakoupeno v Ptáček e-shop
- Cena /výkon
Simge Soba 801 Stella pravý červená
Přidáno: 9. května 2025
(naposledy upraveno 9. května 2025)
Zakoupeno v Nejlevnejsikrbovakamna.cz
Dobře topí
KVS Moravia 9170.00 pravý antracit
Přidáno: 8. května 2025
(naposledy upraveno 8. května 2025)
Zakoupeno v Centrum Vytápění.cz
- Dobře vypadá dobrá regulace ohně
- Při otevírání čmoudne do místnosti. Hned se prohnul plát nad ohništěm.
Celková spokojenost z obchodu, s původní ceny byla cena přijatelná a snížená, velké spokojenosti. Obchod dodržel vše na čem jsme se domluvili.
Vhodný na chalupu.
- Hřeje
Velmi kvalitní zpracování. Maximální spokojenost. Poctivá litina. Už jen váha výrobku vypovídá něco o kvalitě.
- sporák na chatu, vytápí, vaří, peče ...snadná regulace plamene
- Kamna fungují dobře
výkon
- Splnil očekávání
- Jsou moc hezké
- Kvalitní
- Tatínek měl velkou radost
vzhledem k mé spokojenosti a vlastnostem sporáku si ho kupuje kamarád - to je tato dodávka, vytopí bez problémů místnost 5x4m, umožňuje připravovat pokrmy při posezení s přáteli
Termomont Temy Pro 30 kW pravý černý
Přidáno: 24. prosince 2024
(naposledy upraveno 24. prosince 2024)
Zakoupeno v DůmZahrada.cz
- perfektne topi. dpotreba dreva jedna plastova krabice zeleninova . na jeden den
lepší jak krbovky,
- Kvalitní topenářská práce
- Nic mne nenapadá
My sme išli po cene, s tým, že sa sporák bude meniť za iný, len momentálne do neho nechceme toľko investovať ale potrebujeme už kuchyňu aj nejako vykurovať
Sporák je skutočne pekný ale má svoje kvalitatívne muchy. Taký najväčší problém sú nedoliehajuce dvierka až 1 cm. Nastaviť ich nie je možné kvôli zlému dizajnu. Po pritiahnutí o seba škrabú plechy a deformujú sa. Jedine nalepiť hrubú tesniacu šnúru. Cez škáru prefukuje a prepadáva popol
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »