Nejnovější recenze ze sekce Sporáky na tuhá paliva
Kamna jsou krásná :)
Sporák je moderní a přesně zapadá do interiéru kuchyně
maximální spokojenost
- Hezký
- Kotel mám 6.měsíců. Děs a hrůza! Při přikládání kouří-zlatý Dakon. Ruce pryč od tohoto výrobku!!!!!!!!!!!!
cena odpovídá kvalitě...
Hned jsme vyzkoušeli jak potnu, tak trubu.
Perfektní.
- Topim a varim
Manželka je spokojená
Informoval jsem Vás telefonicky, že klamete zákazníky o síle plechu na tomto výrobku. Udáváte 3mm a skutečnost jsou2mm.Po mém upozornění jste sporák okamžitě zlevnili. Dovozce mi volal,že se ještě ozve,ale už se nikdo neozval. S pozdravem Frantisek Solar
šamotová výplň sporáku je nedostatečná
- velice jednoduché čištění celého sporáku, hlavně trouby. Hezký vzhled. Jednoduchá obsluha.
Je to kuchyňský sporák na vícero použití, jak v létě, tak v zimě. Máme jej místo krbu na hezkém místě. V létě na něm vaříme a v zimě na zimní topení s ním vyhříváme dvě místnosti a přilehlé chodby, když je dům nevytopený.
- Rychle ohřívá
- Šikovný malý sporák
- Rošt u topeniště by měl být trochu níže-vypadávají žhavé uhlíky
- Pěkně provedený sporák, příznivá cena. Slušný výkon, který se dá dobře regulovat.Dají se spalovat dlouhá polena.
- Kovové úchytky dvířek se poměrně brzy zahřejí, je nutné používat rukavici. Rukojeť dvířek topeniště mi často odpadává i po následném dotažení upevňovacího šroubu. Litinová plotna s kruhovým otvorem nad topeništěm se prohnula asi o 1 centimetr, nešlo vyreklamovat - údajně jsem přetopil topeniště. Vedle kruhového otvoru na pravé a levé straně je šířka litinového plátu 5 cm, zde došlo k prohnutí. Mám nad topeništěm plotnu s kruhovým otvorem bez dilatačních paprskovitých průřezů.
- Občas se stane, přiložím li do topeniště poleno na pravou stranu, že se přetočí otočný rošt.
Sporák doporučuji, výrobce by mohl odstranit drobné nedostatky.
- dobře a dlouho hřejí
Již jsem tyto kamna vlastnil byly spolehlivé
- Výborně topí, dlouho sálá, velká varná plocha, velká trouba, příjemná barva, vývod možno snadno předělat na zadní.
- vyhoda
Kamna jsem si koupila po precteni recenzi,jsem s nimi spokojena,rychle zahrata plotna i trouba,doporucuji do mensich prostor ,jsou krasna .
Vcelku úsporný, nezabírá moc místa
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »