Nejnovější recenze ze sekce Sporáky na tuhá paliva
Krásné, bytelné, kvalitní dotažené provedení s důrazem na detail a materiály, konstrukčně vymyšlené, možnost zvolit napojení (zhora nebo zezadu), takto si představuji kamna na celý život.
- Na nouzové stavy , cena
- Materiál je obyčejný plech vzatý někde barvou, sváry dělané učněm 1 ročníku , kamna postrádají šamot ! celá konstrukce je zkroucená i když nějaký inženýr počítal s vůlí na roztažnost plechu při zatopení tak se vůbec netrefil. sklo v dvířkách má vůli to samé platí o spodních dvířkách tento výrobek nejsou kamna ale raketová výheň. V troubě si moc pokrmů neohřejete trubka peče z jedné strany na škvarek druhá zase na vlažno. Na plotně si člověk může tak maximálně nahřívat ruce když je má studené, voda se ani po půl hodině nezačala vařit.
- spotřeba dřeva je srovnatelná s ruských vozidlem ZIL opravdu to úsporné není . Sekundární vzduch to vidělo leda popisku od výrobce. Výmazová hmota mezi spárami skutečný zázrak :) mám doma opravdu čisto jak se kamínka pěkně kroutí drobečky hmoty jsou všude. Vlastním tyto kamna s výměníkem už 3 rok moc je nepoužívám jen ohřátí vzduchu v místnosti.
Výrobek vůbec nedoporučuji kupovat , lepší si připlatit za kvalitní než mít toto neštěstí jako alternativu, opravdu je to tak .
v cenové kategorii jedny z největších za rozumnou cenu
- Náchylné na oděr
Produkt kvůli rozměrům, vzhledu, místu v chatě.
Produkt je pěkný, ihned fungoval !
Určitě bych doporučila všem!!!!!
- Prosklené ohniště-zrakem vyhodnotíte, kdy je potřeba přiložit.
- Prostorné ohniště-až konce plamenů lízají varnou plochu, tudíž předávají maximum tepla.
- Rychlejší roztopení oproti předcházejícímu sporáku od Moravie.
- Zkrátka je tam znát pokrok
- Možná trochu obtížnější čištění stěn kolem trouby.
Ucházející cena
Vyhovuje cena
- Velká trouba i celé kamna, až budu topit poznám další.
- doprava zdarma + soudek Ganbrinusu
- kamna dopraveny o 3 hod. později, což by nevadilo.
- problém č.1 spodní dvířka pro úložný prostor -díry nesouměrně vyvrtány,takže sešroubování s úpravami.
- problém č2 objednaná kamna byla s madlem ,ale nevyvrtány otvory pro montáž madel !!!
- problém č3. na několika místech podřená barva ,možné při přepravě,protože i kouřovod.
- kvalita vůči ceně
- Menší ale přitom dobrý poměr výkon/cena.
Jediný obchod,kde jsem našla vhodné zboží které jsem potřebovala.Za slušnou cenu splňuje všechny mé požadavky-tj. topení dřevem,možnost vaření i pečení v troubě.V neposlední řadě i vhodná velikost do mé menší kuchyně a možnost výběru pravý/levý podle toho z které strany je komín.Jinak obchod má vše zboží potřebné k zapojení sporáku a ještě i šamotové cihly pro má krbová kamna.Perfektní znalost věci u zaměstnanců,férové jednání.Děkuji za dobrou zkušenost s touto firmou.
- Pěkný vzhled, dobrá cena více zkušeností prozatím nemám.
- hezký vzhled a vyhovující velikost
- vzhled
dobrá cena...výkon..
- dobrá výhřevnost a prostor na vaření
- řešení zapnutí primárního vzduchu
Hezká konstrukce
- pečící trouba s teploměrem
- velké topeniště
- u dvířek topeniště není těsnění
Tento sporák jsem vybral z důvodu rozměrů. Provedení je kvalitní, až na malé drobnosti. Na malou chatu ideální.
s výrobkem jsem spokojen, co jsem od něho očekával plní.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »