Nejnovější recenze ze sekce Sporáky na tuhá paliva
Dobrý, za ty prachy
jsem spokojena,má přiměřenou varnou plochu na ohřev nebo vaření jídla,akorát by mohl být větší přikládací prostor(na větší polena).
Zatím nemám zapojeno
VŠE JSME NAINSTALOVALI V POHODĚ
Kamna ještě nejsou v provozu.
- Su fakt super
- Cena odpovídá kvalitě
- Vzhledově hezké a levná cena nic víc
Hrůza mám je od listopadu.Po dvou dnech musím vymetat saze jinak hrozně kouří po celé kuchyni (u jiných to bylo jednou za rok) nic nedoléhá jako dvířka, popelník trouba po třech nedělích praskl krajní šamot no hrůza. Ponaučení nekupuj nic levného
KOVOPLAST Rekreant R2-91 levý / bílý
Přidáno: 20. prosince 2019
(naposledy upraveno 20. prosince 2019)
Zakoupeno v Zahradní palác
- Je to sporáček do malých prostorů, a to bylo přesně to co jsme potřebovali. Tento sporák od Kovoplastu je opravdu dokonale funkční, má regulaci teploty a přístupu vzduch při zavřených dvířkách takže nehrozí nebezpečí vypadnutí uhlíku. Navíc vydává teplo do místnosti a to je další příjemný bonus. Mohu sporák všem zájemcům doporučit je to opravdu dobrý a spolehlivý výrobek.
- Cena, váha, velikost.
- Není to litina, ale jen 3mm plech. Jsou vhodná na občasné využití třeba na chatě. Nečekal jsem zázraky za ty peníze.
- není manuál
zavírací tyčka -komín trčí nesmyslně z kamen ...15-20 cm,
výfuk se má přišroubovat 4 samořezy kov na kov ?!
měla být info , že jenom na tenkostěnné roury -ocelové 4 vruty neudržííí, kulatý plát není v rovině atd.
halt jenom za 7500,-
chybí náááávod !!!
- Pěkný vzhled a dobře hoří
- silné plechy a litinové prvky
- velký popelník je konstruován robustně a kompaktně -bez dvířek - vyšší váha při vynášení popela
Kamna se nepatrně kývají na vodováhou kontrolované podlaze.
zatím dobrý
máme dobré skušenosti
Jste neni v provozu, nevim jak bude skutecne vykon ale vypada dobre
- Novinka
- Nízká cena
Doporučujeme
- skvělý výkon-vyhřejí velkou místnost
kamna mají velkou výhřevnost,dlouho hřejí i po vyhoření náplně,mají pod troubou prostor na ohřev jídla a rozpékání pečiva
- Vaří , peče.Je teplo
- Zatím spokojeni uvidíme jak dlouho.Za tu cenu dobrý produkt.
Nic
super