Nejnovější recenze ze sekce Sporáky na tuhá paliva
Ty kamna nemají chybu.
- Sporák má prostorné topeniště, velkou troubu a také plotnu.
Je to plechařina, očekával jsem lepší kvalitu
- Pěkný vzhled
- Rychle vytopí místnost a dobře se peče v troubě
- Řemeslné zpracován některé prvky dost odbyté. Rezavé spoje uvnitř.
- Dvířka u topeniště se velice špatně otevírají a zavírají drhnou.
Kamna sice dělají co mají a zvenku jsou pěkná ale mají několik vad ve zpracování a jak již nahoře popsáno drhnou dvířka. Chce to asi zásah šikovného kutila ale bůh ví zda by se tím pak neporušila možnost reklamace. Pokud bych tato kamna měl koupit znovu tak asi jen v kamené prodejně kde bych měl možnost se na ně detailně podívat a vyzkoušet jak "běhají" dvířka. Přes E-schop již opravdu ne.
Kamna zatím nejsou v provozu, takže jen ke vzhledu. Jsou opravdu velmi pěkná, v reálu příjemně překvapily.
- pohodlne vaření i pečení ok
- Produkt kúpený na základe recenzií . Varí, smaží a pečie sa na ňom výborne. Spotreba dreva minimálna. Vrele doporučujem. Sám ľutujem, že som si ho nekúpil skôr.
- Sporák je vynikající, prostorný, vaření a pečení je jedna radost
- výborné
- i s prvním sporákem jsem byl spokojen
Jedná se o první kontakt s Vaší firmou a vašimi produkty. Bohužel jsem neměl možnost kamna prakticky vyzkoušet. Podle recenzí zkušených zákazníků se jedná o kvalitní zboží.
AlfaPlam Alfa 55 bílý pravý
Registrovaný uživatel
Přidáno: 1. září 2020
(naposledy upraveno 1. ledna 2021)
- Naprosto příšerné a odfláknuté zpracovaní. Kvalita vnitřního plechu, který tam přidržuje šamot - nulová. Po pár zatopeních se zkroutil a část se ho doslova ROZPADLA pod rukama, jako když loupete pověstný perník!!!.... a to pokračuje dál, kdy ten plech dál a dál ubývá, při každém zatopení.... takže tam za chvilku nebude žádný... doslova se vypaří.... Výrobce udává i možnost topení na uhlí - NEDOPORUČUJI! --vzhledem k použitým laciným materiálům.... Po pár jarních zatopeních v roce 2020 odpadl navíc vnitřní šamot, který tam byl pochopitelně nandán nedbale..... A to se v tom topí pouze na jaře a na podzim a to jen občas, o víkendech. V zimě vůbec....
Po 2 letech o občasném/ jak bylo uvedeno výše/ zatopení je tahle nádhera na vyhození!!!!!!! No ANO i cca 10000,- Kč byly vyhozeny !!!! NEKUPOVAT !!!! KLUMP!!! ŠROT!!!! K NIČEMU !!! Odhaduji, že při každodenním topení, řekněme od rána do večera v zimě, se sporák doslova rozpadne za cca 30 dní. A si vůbec nedovedu představit v něm topit opravdu hodně uhlím, které má větší výhřevnost..... Bohužel člověk nemá náladu ani chuť to reklamovat, aby aspoň tento výrobce a případně prodejci se trochu vyvedli z klidu. Víme, že by to byl běh na dlouhou trať... chtěli by všelijaké posudky od znalců atd. .. Rychlejší a spolhlivější cesta: N E K U P O V A T
- krátké topeniště-malé
- časté přikládání
Na internetu byla uvedena platba kartou,nebo převodem na účet.Dovozce,aniž by předem upozornil,požadoval jen hotovost.Doma tak velkou hotovost nedržíme,musel jsem rychle autem do nejbližšího bankomatu /15km/,řidič musel čekat,což nebyla jeho povinnost.
Zatím nemohu hodnotit, neb je srpen kolem 30 stupňů :-)
Jen že dodávka byla rychlá a vypadá to že i nepoškozená. Šuplík na dřevo je zbytečně těžký i když je prázdný. Možná by neškodilo místo jednoho celého udělat 2 samostatné. Kamna s mastkem jsem si vybrala protože mastek prý drží teplo lépe jak kachle, o kterých jsem uvažovala původně. Hodila by se mřížka do trouby, aby se tam mohl dát pekáč ap. Prostory pro čištění se mi zdají trochu stísněné, ale kamna jsem kvuli tomu zatím nerozebírala. Takže čas vše ukáže :-)
- hezký vzhled, 3 možnosti připojení kouřovodu
vypadají dobře, ještě v nich nebylo zatopeno
ještě jsem nevyzkoušel...
Ta kamna jsou naprosto roztomilá a nechápu jak na tak malý prostor vměstnali vše užitečné. Nebyla jsem si jistá ale totálně je zbožňuji. Nevadí v prostoru, jsou krásná a fungují bezvadně. Děkuji.
Příliš krátká doba na objektivní hodnocení.Zatím spokojenost.
- Bytelná jednoduchá konstrukce, střízlivý design