Nejnovější recenze ze sekce Sporáky na tuhá paliva
Ještě nevyzkoušeno, ale o víkendu se bude pést kachna.
Zpracování kamen vypadá kvalitně.
- Cenově dostupný, dobrá kvalita
Doporučuji tento produkt pro jeho kvalitu a zpracování
- Velice hezký a pasuje na chalupustylově. Výborně hoří, to druhé spalování vypadá, že funguje..
- Pořád jsem nepřišel na to, jak vysaju pod troubou a vzadu ten dymovod...
Spokojenost.
velice spokojeni
- spolehlivé
- Nemohu posoudit, protože jsem obdržel poškozené zboží
Produkt jako takový lze hodnotit kladně - ale co mne velice nemile překvapilo , byla skutečnost , že byla :
1. zdeformovaná dvířka topeniště a poškozen lak
2. zdeformovaná dvířka trouby
3.rozlomený šamotový (zadní díl ) topeniště - a jedna jeho ulomená část vložena do popelníku !!!
Obal zboží nedotčen . Tyto skutečnosti ( zvláště to , že 1
úlomek šamotu topeniště byl v popelníku ) jednoznačně prokazují, že k poškození došlo před zabalením produktu a s vědomím toho , že je balen poškozený výrobek a nelze to svést na přepravce a já jsem to zjistil až po vybalení - tedy s odstupem 3 týdnů po převzetí zboží.
- skvělý design
- rychlé rozehřátí plotny na vaření
- plnohodnotná trouba
- kvalitní zpracování
- dobrá učinnost - malá spotřeba dřeva
Chtěl jsem je i z důvodu tuzemské výroby a můžu jen doporučit.
Fakt kvalitní práce za přijatelnou cenu.
Navíc mám celkem malý komín, takže tah nic moc a přesto nekouří ani při zatápění.
Za mě 99% spokojenost. ( - 1% - na podruhé bych vybral variantu s kachlema - vypadá výborně)
Prity 1P34L kouřovodu: levý
Registrovaný uživatel
Přidáno: 10. května 2021
(naposledy upraveno 10. května 2021)
Zakoupeno v www.nejlevnejsi-kamna.cz
- Pěkný vzhled, černá barva odolná proti ušpinění.
- Mají sekundární přívod vzduchu, ačkoli se o tom v popisu nepíše.
- Jsou správně veliká (malá)
- Na to jak jsou jednoduše provedená (viz mínus), tak stojí rovně, pevně a kouřovad zapadá také bezvadně.
- Efektivní spalování
- Okénko!
- Jednoduché provedení: popelník i dveře trouby jsou kov na kov, žádné tlumení. Dvířka mají západku vychýlenou, musí se trochu doleva... Táhlo regulace trouby se rozpálí, dřevo nedřevo. Rošt nesedí pevně, nutno vypodložit.
Ideální sporák na chatu. Rozměry jsou tak akorát když není moc místa. Získáte celkem velkou varnou plochu. Dobře spalují, mají velký nakládací otvor.
Jsou trochu ve výrobě odfláknuté. Rád bych si i připlatil na kvalitnější od stejného i jiného výrobce, ale takové nestojí 7 ale 20 tisíc a vlastně se mi vůbec nelíbí. Prostě když oželíte 20 % hodnocení, máte dobrá sporákokamna za skvělou cenu a dáte bulharům palec nahoru.
cena i účel-parádní
zatím jsem produkt nevyzkoušel
za tuto cenu výborná kamna
- Malá spotřeba dřeva a krásně hřeje
Včera kamna přivezena a hned jsme je vyzkoušeli, zatim spokojenost
Lehký malý sporák, který na trhu dlouho chyběl. Pro nenáročné víkendové uživatele, kteří touží po proskleném ohništi, možnosti vaření a jednou za rok si chtějí něco upéct v troubě. Poměr cena/výkon fajn, ale až po slevě, za původní cenu by se člověk více zamyslel nad kvalitou zpracování.
Už jsem tento sporák měla, vydržel 20 let.
Kvalita
- Rychle se rozhoří a trouba také OK
- Stále čekám na nedodaný teploměr v troubě - po telefonátu bylo dodání přislíbeno.....
Nemohu posuzovat jelikož mám zboží ještě na prodejně k vyzvednutí,ale měl jsem menší variantu Nordica Rosseta a byl jsem spokojen. Tak doufám, že tato kamna budou také kvalitní a super.
Ok
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »